A katolikus hittel összeegyeztethető megoldások

Lehet még gyermekünk? – természetes meddőségkezelés az új NaPro technológiával

« Előző Következő »

A NaProTechnológia egy új meddőségi kivizsgálási és kezelési módszer, melyet a világ számos országában (mintegy 230 központban) sikeresen alkalmaznak.  A természetes fogantatást elősegítő NaPro technológia (Natural Procreative Technology/Természetes Prokreatív Technológia) számos meddőnek tartott házaspárt ajándékozott meg a gyermekáldás örömével.

Jellemzője a holisztikus szemlélet. Vannak, akiknél a „meddőség” hátterében stressz, egészségtelen életmód, helytelen táplálkozás, kevés mozgás, a szervezet elsavasodása, a hormonháztartás felborulása vagy pajzsmirigybetegség áll. A NaPro technológia megkeresi a kiváltó okot, és azt kezeli.

Bár pontos összehasonlító statisztika nem készült, mégis nagy bizonyossággal állítható, hogy hatékonysága meghaladja a lombikprogramét.

Az egyházilag is elfogadott módszert 2011. november 25-én, egy konferencián mutatták be a hazai érdeklődőknek a Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. 

A NaPro technológiát ismerteti az alábbi, 14 perces videó. A magyar felirat megjelenítéséhez indítsuk el a videót, és kattintsunk a kép alatt megjelenő cc gombra!


« Előző Következő »