Hová fordulhatok, ha nem tudom vállalni a gyermeket?

« Előző Következő »

Gyermeket vársz, és úgy érzed, még nem állsz készen az anyaságra? Túl fiatal vagy? Nem tudnád eltartani? Nincs hová vinned majd a kicsit? Magányos vagy? Bizonytalan vagy? Kérj segítséget!

Az alábbi szervezetek érted jöttek létre, neked szeretnének segíteni. Segítenek, hogy felelősen dönthess, hogy a döntésed előtt megismerd a lehetőségeidet, és a döntéseid hatását.

Együtt az Életért Közhasznú Egyesület
Az Egyesület azzal a szándékkal alakult meg, hogy segítsen a válságba került, gyermeket váró nőknek. Sokféleképpen segítik a hozzájuk fordulókat. Az alábbi linkre kattintva közelebbről megismerheted a szervezetet:
http://www.egyuttazeletert.hu/

Alfa Szövetség
Az Alfa Magzat-, Csecsemő-, Gyermek- és Családvédelmi Szövetség olyan civil szervezetek kezdeményezésére jött létre, amelyek egyetértenek abban, hogy a társadalom jövőjét elsősorban a ma gyermekeinek biztonsága, a gyermekvédelem eredményessége határozza meg. Céljuk, hogy a törvény által felkínált abortusz-lehetőséggel szemben valódi döntési, választási lehetőséget kínálva felajánlják segítségüket a nehéz helyzetben levő kismamáknak. Az alábbi linkre kattintva többet megtudhatsz a Szövetségről, a konkrét segítségről, amit nyújtanak, valamint az elérhetőségükről:
http://hexa.hcbc.hu/meh/alfa.htm

« Előző Következő »